(untitled) (Proceedings of Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2024)
Ushbu maqolada Ali ibn Abu Tolibning islom dini uchun qilgan barcha ishlari, chekkan mashaqatlari, u zotning siyosati, aqliy jihatdan mukamalligi, adolatliligi, kreativ hodisalarga yuzlanib ochiq taqdim etilgan.