(untitled) (Proceedings of Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2024)
ushbu maqolada Imom al-Buxoriy hazratlarining hayoti, allomaning yozgan xadislari, ta’lim olgan madrasalari, ibratli hayot yo’llari, islom dini rivojiga qo’shgan hissasi haqida so’z yuritiladi.