(untitled) (Proceedings of Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2024)
Mirzo Ulug’bekning asarlaridagi din, imoniyat, ibodat, Xudo bilan bog’liqlik va diniy me’yorlar haqida tafsilotlar beriladi. Uning falsafiy qarashi esa ma’rifat, ilm-fan, tabiiyot, odamlar bilan aloqalar va dunyo nazariyasi to’g’risida o’zgacha fikrlarini o’z ichiga oladi.