(untitled) (Proceedings of Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2024)
Ushbu maqolada Shayx hazratlarining hayoti, qay darajada yetuk inson ekanligi, jamiyat taraqqiyoti uchun qo`shgan hissalari, boy ma’naviy merosi, hamda Islom dini olamida tutgan o`rni haqida so`z yuritiladi.