(untitled) (Proceedings of Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2024)
Ushbu maqolada Turkistonlik mashhur shayx, O‘rta Osiyoda Yassaviylik nomi bilan mashhur bo‘lgan tariqatning asoschisi Xoja Ahmad Yassaviyning hayoti va faoliyatiga doir ma’lumotlar keltirilgan.Yassaviylikning keng yoyilishida o‘ziga xos o‘rin tutgan “Devoni hikmat” kitobi haqida ham muhim ma’lumotlar keltirib o‘tilgan.