(untitled) (Proceedings of Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2024)
Ushbu maqolada Jaloliddin Rumiyning hayot yōllari , islom dini tafakkuriga qo’shgan hissalari va "Ichindagi ichindadur" asari haqidagi ma’lumotlar bayon etilgan.