(untitled) (Proceedings of Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2024)
Ushbu maqola islom olamining eng mashhur avliyolaridan biri Bahouddin Naqshbandning yashlar tarbiyasiga oid qarashlari va hayoti haqida ma’lumot berilgan.