(untitled) (Proceedings of Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2023)
Maqola yuqorigi jag`da o`tkaziladigan anesteziya turlari, anesteziyalarning o`tkazilish sohasi, bajarilish texnikasi, bajarishdagi xatolar va asoratlar hamda ushbu asoratlarning oldini olish chora-tadbirlari haqida ma`lumot beriladi.