(untitled) (Proceedings of Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2023)
Ushbu maqolada, bizningcha, zamonaviy pedagogika fani oldiga bo’lajak o’qituvchilarni musiqa san’ati vositalari orqali maktab o’quvchilariga estetik tarbiya berishga samarali tayyorlashning maqsadlari, yo’llari, shakllari, mazmuni va usullarini, vositalarini ilmiy tahlil qilish va nazariy jihatdan ishlab chiqishni taqozo etadi.