(untitled) (Proceedings of Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2023)
Maqolada o‘zbek kulolchilik maktablari tomonidan ushbu san’atni yanada rivojlantirish, an’ana va qadriyatlarimizni tiklash, keng targ‘ib etish va uni yoshlarga o‘rgatish borasida amalga oshiralayotgan ishlar haqida so‘z boradi.