(untitled) (Proceedings of Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2023)
Ushbu maqolada Tasavvuf ya’ni qalb e’tiqodini nafs bilan bogʻliq jihatlarini , diniy tavsiflarini , hayotiy qarashlarini , aynan dinda nafs qanday tushuncha ekanligini, uning dunyoqarashda qanchalik ta’siri borligini ijtimoiy va diniy tomondan tadqiq etiladi.