(untitled) (Proceedings of Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2023)
Ushbu maqolada biz tan olgan fiqhshunos allomamiz al-Xakim as-Samarqandiyning hayoti va ijodi davomida ilm izlab borgan mamlakatlari, qoldirgan asarlari, ma’naviy meroslari va bizgacha yetib kelgan ma’lumotlari bayon qilingan.