(untitled) (Proceedings of Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2023)
Maqola stomatologiyada mahalliy anestiziya uchun eng ko’p qo’llaniladigan dori vositalari, ularning tarkibi, xususiyatlari, ta’sir qilish muddati va ularni kuchaytiruvchi, davomiyligini oshiruvchi moddalar va ularning qo’llanilishi, umumiy va mahalliy asoratlari.