(untitled) (Proceedings of Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2023)
Ushbu maqolada halol mehnat qilish kerakligi va bu orqali Allohning rahmatiga erishish mumkinligini hadislar orqali insonlarga yetkazish talqin qilinadi.