(untitled) (Proceedings of Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2023)
Maqolada doimiy toklarni magnitomodulyatsiya usulida kontaktsiz o‘lchashda integrallash konturidagi magnit zanjir tarqoq parametrli tavsifga ega uchastkalarga bo‘lingan bo‘lib, uning magnit zanjirini hisoblash uchun parametrik struktura sxemasiga muvofiq tenglamalar va ularning yechimlari keltirilgan.