(untitled) (Proceedings of Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2023)
Fermentlarni immobilizatsiya qilish biotexnologiya sohasida turli sanoat ilovalari uchun ferment barqarorligi va katalitik samaradorlikni oshirish uchun muhim usuldir. Ushbu maqola fermentlarni immobilizatsiya qilish usullari, natijalari va oqibatlarini o’rganib, uning biokatalizni inqilob qilish potentsialini yoritadi.