(untitled) (Proceedings of Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2023)
Мамлакатимизда ёшларга оид давлат сиёсати, уни амалга ошириш борасида олиб борилаётган кенг қамровли ислоҳатлар, амалга оширилган ишлар, эришилган ютуқлар ва натижалар халқаро ҳамжамият томонидан эътироф этиб келинмоқда.