(untitled) (Proceedings of Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2023)
Tezisda mamlakatimizda intellektual mulk huquqida davlat boshqaruvining rivojlanish bosqichlari, intellektual mulk huquqining vujudga kelishi masalasiga e’tibor qaratilgan. Shuningdek, tezisda intellektual mulk sohasidagi davlat boshqaruvidagi muammolar, kamchiliklar o’rganilgan va tahlil qilingan hamda muallif tomonidan intellektual mulk sohasidagi davlat boshqaruvi hamda huquqni qo‘llash amaliyotini takomillashtirish yuzasidan takliflar ilgari surilgan.