(untitled) (Proceedings of Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2023)
Avtomobilning tormoz tizimi avtomobilni sеkinlatish, tеz to’xtatish va to’xtagan joyida qo’zg’almay turishini ta’minlash uchun xizmat qiladi. Shu sababli avtomobillarda qo’llaniladigan tormoz tizimini tahlil qilish maqsadga muvofiqdir