(untitled) (Proceedings of Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2023)
Tibbiyot xodimi va bemor o’rtasidagi o’zaro munosabatlarning muhim jihati etika va deontologiya - inson xatti-harakatlarining axloqiy asoslari haqidagi ta’limotlar, shu jumladan diagnostik va terapevtik o’zaro ta’sir kontekstida. Bundan tashqari, eng muhim muammolar tibbiy sirni saqlash muammolaridir. , evtanaziya, bemorga uning kasalligining haqiqiy tashxisini etkazish, ma modellashtirish, psixoterapiyada shaxsni qayta qurish va boshqalar.