(untitled) (Proceedings of Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2023)
Ushbbu maqolada Abdurahmon Jomiyning “Xiradnomayi Iskandariy” va Alisher Navoiyning “Saddi Iskandariy” dostonlarining yaratilish tarixi, o‘rganilishi, salaf va xalaf munosabatlari, ijodkorlarning Iskandar obraziga munosabati aks etgan.