(untitled) (Proceedings of Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2023)
Umumta`lim maktablarida texnologiya darslarini tashkil qilishda turli tamoyillarga asoslanib o`qitishning mazmuni yoritilgan. O`quvchilarni aqliy va jismoniy jihatdan rivojlantirishga xizmat qiluvchi usullar hamda u bilan hamkorlik qilish ,o`qib o`rganishga yo`naltirish haqida so`z yuritilgan.