(untitled) (Proceedings of Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2023)
Ushbu maqolada Sharqning butun dunyo tan olgan qomusiy allomalarining mehnat tarbiyasi haqida aytgan fikrlari va mulohazalaridan foydalangan holda maktabgacha yoshdagi bolalarda mehnatsevarlik tushunchasini shakllantirish