(untitled) (Proceedings of Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2023)
Tarix fani ta’limning barcha bosqichlarida o’z o’rniga ega bo’lgan mustaqil ijtimoiy fan sifatida barkamol avlodni tarbiyalashda muhim ahamiyatga ega hisoblanadi. Ushbu maqolada milliy va xorijiy adabiyotlarni tahlil etish orqali tarixiy ta’limni qanday qilib yanada samarali tashkil qilish mumkinligini muhokama qilinadi.