(untitled) (Proceedings of Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2023)
Mazkur maqolada makroiqtisodiy barqarorlikni ta’minlashda investitsiyalarning ahamiyati tahlil qilingan. Maqolada shuningdek, O‘zbekiston iqtisodiyotining makroiqtisodiy holati va iqtisodiyotga jalb qilinayotgan investitsiyalar hajmi ko‘rib chiqilgan. Bundan tashqari maqolada mamlakatda investitsion faolikni oshirish va buning asosida makroiqtisodiy barqarorlikni ta’minlashga qaratilgan takliflar ishlab chiqilgan.