(untitled) (Proceedings of Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2023)
Ushbu maqolada nodavlat ta’lim tashkilotlari faoliyatini tashkil etish zaruriyati va tartib-qoidalari haqida so’z yuritildi.