(untitled) (Proceedings of Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2023)
Ushbu maqolada O’zbek sigmentining ijtimoiy taraqqiyot jarayonida kishilar hayoti, faoliyatiga, tarbiyasi, dunyoqarashi va e’tiqodiga tolerantlikning turli davrlarda xilma-xil tarzdagi ta’siri yoritilgan. Shu bilan birga yoshlarda mafkuraviy immunitetning shakllanishida o’z-o’zini hurmatlash, qadrlash, murosa, o’zaro hurmat, sabr-toqat, chidamlilik, qanoat, shukr kabi fazilatlarning singdirilishdagi ahamiyatini aks ettiradi.