(untitled) (Proceedings of Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2023)
Maqolada Logopediyaning metodologik asoslari va bugungi kundagi ahamiyati va nutq buzulishiga oid ma’lumotlar yoritib berilgan. Logopedik pedagogikani turlari ham berib o’tilgan.