(untitled) (Proceedings of Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2023)
Maqolada oliy oʻquv yurtlari amaliy matematika yoʻnalishida ehtimollar nazariyasi va matematik statistika fanini kompyuter texnologiyasidan foydalanib oʻrganish imkoniyatlari va uning muhim jihatlarini bayon qilingan. Ushbu jarayonni amalga oshirish boʻyicha qilingan amaliy ishlar sifatida yaratilgan elektron oʻquv resurslar haqida maʻlumotlar keltirilgan.