(untitled) (Proceedings of Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2023)
Ushbu maqolada psixiatriya va narkomaniya etikasi ,vazifalari , bemorlar bilan muloqot va psixatriya va narkomaniyaga oid ba’zi muammolar haqida batafsil keltirilgan.