(untitled) (Proceedings of Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2023)
Pragmatika yo’nalishida olib borilgan tadqiqotlardan kelib chiqib mazkur maqolada asoslanganki, pragmatika tilshunoslikning alohida sohasi bo’lib, uning tadqiqot doirasida muloqot jarayonida lisoniy birliklarni tanlab olish, ularni qo’llash hamda ushbu qo’llanishdagi birliklarning muloqot ishtirokchilariga ta’siri masalasi o’rganiladi.