(untitled) (Proceedings of Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2023)
Ushbu maqola adabiyot darslarining samardorligini ta’minlashga xizmat qiluvchi individual va differensial yondashuvning metodologik asoslarini yoritish masalalariga bag‘ishlangan. Maqolada ikki xil yondashuv asosida adabiyot darslarini tashkil etishning o‘ziga xos xususiyatlari yoritib berilgan.