(untitled) (Proceedings of Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2023)
Ushbu maqolada ta’lim va tarbiya jarayonida interfaol metodlardan foydalanishning o‘rni va ahamiyati haqidagi fikrlar bayon qilingan. Ta’lim tizimida yangi pedagogik texnologiyalar, shu jumladan, axborot-texnologiyalari yordamida bilim olishni rivojlantirishi haqida ham qisqacha tushunchalar keltirilgan.