(untitled) (Proceedings of Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2023)
Ushbu maqolada Yangilanayotgan O’zbekistonda ayollarning huquq va erkinliklari, ilimga bo’lgan qiziqishi, ularning hayotdagi maqsad va vazifalari, oila va jamiyatdagi movqeyini oshirish masalalari, davlat va jamiyatning ayollar faolligini oshishi natijasida yanada rivojlanishi, qoloqlik va qashshoqlikning oldini olish. Oilaviy munosabatlarda ham oilalarning yashash sharoiti yaxshilanib ajrimlarning oldini olishimiz va yetim bolalar bo’lmasligi, ayollarning haq-huquqlari paymol qilinmasligi, hamma tinch va baxtli hayot kechirishi haqidagi ilmiy xulosalarga ega bo’lasiz.