(untitled) (Proceedings of Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2023)
Ushbu maqolada fizioterapevtik muolajalarning o`ziga xosligi, turlari hamda organizmga ko`rsatadigan ta`sirlari muhokama etiladi.