(untitled) (Proceedings of Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2023)
Tarix o’qitishda o’quvchilarning yoshi, bilimi, fikrlash qobiliyati va umuman psixik faoliyatini e’tiborga olmasdan turib, ularning o’quv faoliyatiga samarali ta’sir etib o’lmaydi. Shu sababli metodika psixologiya fani bilan chambarchas bog’liqligi haqida.