(untitled) (Proceedings of Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2023)
Ushbu maqolada Farg‘o‘na vodiysi uning rel’efi, tabiati , tektonik botiqlari tabiat zonasi, haynonot, o‘simlik dunyosi haqida