(untitled) (Proceedings of Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2022)
Ushbu maqolada oʻzbek va ingliz xalq ogʻzaki ijodi hisoblangan maqol va matallarning oʻxshashlik jihatlari koʻrsatalib oʻtiladi.