(untitled) (Proceedings of Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2022)
Maskur ilmiy tadqiqotda sport kurashi bilan shug‘ullanuvchilarining umumiy va maxsus jismoniy tayyorgarlik darajalarini oshirishga qaratilgan ilmiy izlanishlar to‘g‘risida fikr yuritilgan bo‘lib, jismoniy sifatlarni rivojlantirish sport kurash turi bilan shug‘ullanuvchilarining organizimiga ta’siri o‘rganilgan.