(untitled) (Proceedings of Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2022)
Mazkur ilmiy tadqiqotda yunon-rim kurashchilarining o‘quv-mashg‘ulot jarayonlarida qo‘llaniladigan o‘rgatish uslublaridan foydalanishda nimalarga etibor qaratish kerakligi ilgari surilgan. Mashg‘ulotlarni aylanma usulda tashkillashtirishning tayyorgarlikdagi o‘rni va samaradorligi o‘rganilgan.