(untitled) (Proceedings of Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2024)
Tadbirkorlik faoliyatiga invesititsiyalar jalb qilish tizimi o’rganib chiqilgan. Investitsiytaning mohiyati ochib berilgan. Investitsion salohiyatga ta’sir qiluvchi omillar tahlil qilib chiqilgan.