(untitled) (Proceedings of Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2024)
Zamonaviy ta’limda informatika va kompyuter grafikasi asosida o‘quvchilarning ko‘nikmalarini baholash va monitoring qilish jarayoni muhim ahamiyatga ega. Multimediya va interaktiv vositalar yordamida o‘quvchilarning bilim va ko‘nikmalarini samarali ravishda baholash o‘qitishning sifatini oshiradi. Shuningdek, kompyuter grafikasi ta’limda vizual materiallar, testlar, interaktiv platformalar yordamida o‘quvchilarning o‘rganish jarayonini monitoring qilishni takomillashtirish imkonini yaratadi.