(untitled) (Proceedings of Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2024)
Ushbu maqolada mevachilik va uzumchilikda innovatsion agrotexnologiyalarning ahamiyati, hosildorlikni oshirishdagi roli hamda ekologik barqarorlikka qo‘shayotgan hissasi muhokama qilinadi. Yangi texnologiyalar yordamida resurslardan samarali foydalanish, suv tejash va tuproq unumdorligini oshirish imkoniyatlari ko‘rib chiqiladi. Ushbu texnologiyalarning keng qo‘llanilishi bilan bog‘liq istiqbollar ham tahlil qilingan.