(untitled) (Proceedings of Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2024)
Mazkur maqolada qadimgi Xitoyning xunnlarga qarshi ittifoqchi topish maqsadida g’arbiy o’lkalarga sayohati sababBuyuk ipak yo’lining boshlanishi, shuningdek, O’rta Osiyo hududi bilan ilk diplomatik aloqalarning boshlanishi yoritilgan.