(untitled) (Proceedings of Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2024)
Мақолада лидерлик хусусиятларини лицей ўқувчиларида шакллантириш билан бир қаторда лидерлик хусусиятларини илмий ёндошув орқали тахлилига эътибор қаратилган.