(untitled) (Proceedings of Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2024)
Ushbu maqolada tarbiyalanuvchilarning yoʻl harakati qoidalariga doir taʼlim tizimini zamonaviy multimedia vositalari asosida shakllantirish va multimedia vositalarini mashg‘ulotlarda samarali qo‘llash haqida aytib o‘tilgan.