(untitled) (Proceedings of Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2024)
Tezisda korporativ nizolarni hal qilishning turli usullarini, jumladan, mediatsiya, arbitraj va sud protseduralarini tahlil qiladi. xalqaro huquqiy me’yorlar asosida, nizolarni hal qilish jarayonidagi muhim jihatlari va nizolarning vujudga kelish sabablari o’rganiladi. Shuningdek,xalqaro hujjatlari o’rganiladi