(untitled) (Proceedings of Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2024)
Internetning kashf etilishi insoniyat hayotida sezilarli o’zgarishlarga sabab bo’ldi. Dunyo aholisining katta qismi internet tarmog’iga ulangan. Jumladan, O’zbekistonda ham aholining katta qismi internetdan foydalanadi va bu raqam yildan yilga o’sib bormoqda.