(untitled) (Proceedings of Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2024)
ОИВ инфекциясининг этиологияси, эпидемиологияси. ОИВ инфекциясининг юқиш йўллари. Патогенези. ОИВ инфекциясида учрайдиган оппортунистик касалликлар ва ўсмалар.Беморларни парваришлаш. Паллиатив ёрдам асослари.