(untitled) (Proceedings of Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2024)
Mazkur maqolada bo‘lajak o‘qituvchilarni dars jarayonida pedagogik texnologiyalardan foydalanishga o‘rgatishning pedagogik imkoniyatlari hususida ayrim fikr-mulohazalar bayon etilgan. Shuningdek maqolada, pedagogik texnologiya, innovatsion pedagogik texnologiya tushunchalarining tahlili va uning ta’limdagi ahamiyati hususida mulohazalar bayon etilgan.